Termeni si Conditii

1. PREAMBUL
Folosirea(vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea termenilor si conditiilor cuprinse in acest document. Avand in vedere acestea si pentru folosirea, in cele mai bune conditii a site-ului petkasa.ro se recomanda citirea completa a documentului.
S.C. KASA WEBMEDIA SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale prevederilor ce urmeaza fara notificare.
Cea mai recenta versiune a acestui document va fi publicata in cadrul acestei pagini in cazul in care va suferi modificari.
 
2.ELEMENTE DEFINITORII
Cumparator – persoana fizica sau juridica ce emite o Comanda.
Vanzator – societatea comerciala KASA WEBMEDIA SRL, avand sediul social in Str. Intrarea Pancota, nr. 8, Sector 2, Bucuresti, nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J40/13428/2013, Cod Fiscal 32414701.
Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.
Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator. 
Comandarea produselor comercializate pe acest site implica acceptarea urmatorilor termeni si conditii:
Acest magazin online isi desfasoara activitatea sub incidenta legilor comerciale din Romania si respecta continutul reglementarilor in vigoare cu privire la comertul electronic:
Legea comertului electronic - 365/2002
Legea pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date – 677 / 2001.
 
3. DOCUMENTE CONTRACTUALE
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul pentruanimale.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.
Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:
a. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice
b. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)
c. Termeni si conditii
Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia.
 
4. EXTINDEREA OBLIGATIILOR VANZATORULUI
a. Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;
b. Comunicarea cu magazinul – se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea “contact”. Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta. 
 
5.CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA
Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.
 
6.DREPTURI DE AUTOR
Intregul continut al siteului Petkasa.ro - texte, imagini, elemente grafic, design, aplicatii, programe, scripturi - este original sau obtinut cu acordul producatorilor/colaboratorilor societatii si apartine furnizorului si este protejat de Legea pentru Protectia Drepturilor de Autor. Este interzisa reproducerea de materiale de pe site fara acordul nostru prealabil. Orice incalcare a drepturilor de autor trebuie semnalata la adresa de email contact@petkasa.ro.
 
7.SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC KASA WEBMEDIA SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de client, un membru al familiei clientului ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este intocmirea de contracte, intocmirea de facturi, livrarea comenzilor, crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiile SC KASA WEBMEDIA SRL sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de SC KASA WEBMEDIA SRL prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). SC KASA WEBMEDIA SRL se obliga sa administreze numai pentru scopurile specificate datele personale pe care clientul le furnizeaza pe site-ul www.petkasa.ro si sa nu difuzeze aceste date personale catre terti.
Conform Legii nr. 677/2001, clientul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, clientul are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale si sa solicite stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, clientul poate adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email afisata in sectiunea Contact sau prin posta.
In cadrul magazinului online www.petkasa.ro, clientul este responsabil pentru orice activitate care survine prin accesarea contului si parolei personale. Societatea KASA WEBMEDIA SRL asigura securitatea si confidentialitatea datelor clientilor in limitele sistemului informativ si nu poate fi facuta responsabila pentru erorile cauzate de neglijenta clientului privind securitatea si confidentialitatea datelor sale de acces pe site si nu raspunde pentru defectiunile ce nu depind de aceasta si care pericliteaza securitatea serverelor pe care este gazduit magazinul online www.petkasa.ro.
Datele personale ale clientului din cadrul contului creat pe site-ul www.petkasa.ro. vor fi folosite pentru informarea clientului si realizarea comunicarii intre societate si client. Datele personale ale clientului vor fi folosite de catre SC KASA WEBMEDIA SRL strict in scopul declarat si nu vor fi facute publice fara acordul clientului. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept pentru efectuarea oricarei verificari, numai la solicitarea justificata a acestora, in conformitate cu legile in vigoare.
 
8. TERMENE PENALITATI
In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii.
In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 3 zile lucratoare. 
 
9. FACTURARE – PLATI
Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare. 
 
10. RISCURI SI RESPONSABILITATI
a. Livrare
Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator prin serviciul propriu de curierat pe raza localitatii Bucuresti si Ilfov si prin prin servicii externe de curierat si curierat rapid.
b. Transport – Ambalare
In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului.
Vanzatorul va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
Vanzatorul va efectua livrare Bunurilor si Serviciile doar pe teritoriul Romaniei. 
 
11. ACCEPTARE CONTRACTULUI
Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate Produsele si Serviciile, exceptie facand situatia in care KASA WEBMEDIA se afla in imposibilitatea din cauza unor factori de natura externa caz in care acesta se obliga sa ramburseze contravaloarea achitata de catre Cumparator daca este cazul. 
 
12.GARANTIA PRODUSELOR
Produsele de hrana, precum si mare parte din accesoriile pentru animale prezenta in oferta magazinului online petkasa.ro, fiind consumabile, nu sosesc insotite de "Certificat de Garantie". Societatea SC KASA WEBMEDIA SRL garanteaza insa originalitatea produselor comercializare si accepta returul in conditiile specificate de lege si mentionate anterior. 
Toate produsele de tip acvarii, masini de tuns si zgarzi electrice comercializate de catre site-ul www.petkasa.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.
In cazul produselor vandute si livrate de www.petkasa.ro, certificatele de garantie sunt emise fie de producator fie de catre furnizor.
In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.
Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa contact@petkasa.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.
 
13. TRANSFERUL PROPRIETATII
Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferate la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.
 
14. RASPUNDERE
Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.
Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.
 
15. FORTA MAJORA
Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
 
16. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA
Prezentul document este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.
 
17. ALTE PREVEDERI
Partile in contract vor fi considerate contractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest document inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.
 

 

powered by inwebb.com