Oferte speciale
  Cele mai vĂ¢ndute

  PetKasa - Pet Shop Online hrana si accesorii animale

  Fie ca ai caini, pisici, pesti, rozatoare, pasari, cate unul sau mai multe din fiecare, avem mii de produse care sa te ajute sa-ti ingrijesti animalele de companie. Noi nu livram doar hrana, accesorii si medicamente, noi livram tot ceea ce implica a avea un animal de companie: pasiune, grija si mai ales fericire. 

  Economiseste cu adevarat cumparand hrana uscata, hrana umeda, hrana economica, diete veterinare si recompense din toate marcile de top prin magazinul nostru online. Stim cat sunt de importante si de utile produsele pentru igiena, medicamente, vitamine si suplimente nutritive. Daca esti in cautarea acestora sau cauti accesorii pentru animale de companie, pet shop petkasa.ro este locul potrivit. 

  Verifica promotiile saptamanale si cele mai vandute produse din categoriile caini, pisici, pesti, rozatoaresi pasari sau cauta producatorii preferati ai animalului tau de companie

  Tipuri de hrana

  Hrana uscata, hrana umeda, hrana economica si diete veterinare de la Eukanuba, Hills, Pro Plan, Royal Canin, Pedigree si altele.

  Accesorii

  Pentru amuzament si confort avem jucarii, lese, hamuri, custi si paturi, gustari, hainute pentru cainele sau pisica ta la cele mai bune preturi!

  Igiena si Farmacie

  Sanatatea inseamna bucurie. De aceea ne aprovizionam constant de la producatori cunoscuti: Frontline, Advantix, K9, Petphos si nu numai.

  powered by inwebb.com