Returnare Produse

Daca aveti o problema cu un produs, care nu a fost rezolvata de catre Departamentul Tehnic sau de Departamentul Vanzari, aveti posibilitatea de a returna produsul la noi. Primul pas este de a completa acest formular Returnare Produse.

Conform Legii in vigoare: "Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 10 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator", aveti dreptul de a returna produsele comandate din magazinul nostru in termen de 10 zile lucratoare, daca produsele in cauza au fost comandate de catre dumneavoastra, in calitate de persoana fizica.

La www.petkasa.ro puteti returna orice produs, in termenul stipulat anterior, daca acesta indeplineste urmatoarele conditii:

- Produsele primite de catre client nu au fost desfacute sau desigilate.

- Produsele sunt in exact aceeasi stare la momentul primirii, iar ambalajele produselor sunt intacte.

- In cazul tuturor produselor, folosirea lor, fie si numai o singura data, anuleaza dreptul clientului de a le returna.

Important: Toate cheltuielile aferente returnarii vor fi suportate de catre dumneavoastra iar rambursarea contravalorii produsului/elor se va face in termen de 30 de zile de la retur.

PetKasa isi rezerva dreptul de a modifica preturile ori de cite ori acest lucru este necesar si fara o notificare prealabila.

PetKasa este de acord cu returnarea produselor in conditiile in care acestea nu corespund calitativ sau, din vina noastra, a fost livrat alt produs decat cel comandat, desi acceptam, conform legii, si returul fara o motivatie anume, cu conditia ca returul sa se faca in termen de 10 zile lucratoare prin anuntarea in prealabil prin intermediul unui email la adresa contact@petkasa.ro sau completati formularul de mai jos: .

Informatii Comanda

* Nume:


* Prenume:


* E-Mail:


* Telefon:


* ID Comanda:


Data Comanda:

Informatii Produs & Motivul Returnari

* Nume Produs:

* Cod Produs:

Cantitate:
* Motivul Returnari:
Produsul este Deschis:


Defecte sau alte Detalii:
Introdu codul in casuta urmatoare:

powered by inwebb.com